Om oss

Med närhet till Falsterbonäset, Malmö & Söderslätt ligger Holmanäs gård, inbäddad mellan sädesfälten och med havet i horisonten.

Med ett unikt läge, strax utanför Höllviken och endast 20 minuter från Malmö, med havet i horisonten och sädesfälten ända in på husknuten ligger vackra Holmanäs gård. Råa betonggolv, vitkalkade stenväggar med generöst ljusinsläpp genom blyinfattade stallfönster. Det avskalade möter det genuina i en perfekt harmoni och inbjuder till att skapa en personlig prägel på fest och högtid.

Välkomna till Holmanäs!

En fantastik upplevelse och en magisk lokal. Uppfyllde alla våra krav som vi ville ha till vår stora dag. Bra tips och idéer av Emma och ett riktigt bra bemötande från första stund. En underbar lokal som knappt behöver pyntas, en härlig bar för häng och en väldigt härlig vigselplats. Bra valmöjligheter gällande dukning med både raka och runda bord. Kanonlokal för bröllop och fest, som rekommenderas varmt! Tack Emma. Adrian & Caroline

Gården är byggd i mitten av 1800-talet & har varsamt renoverats de senaste åren. På Holmanäs erbjuder vi en unik och vacker miljö för bröllops-, födelsedags- och studentfester, men även för minnesstunder, modevisningar, konstutställningar och andra evenemang. I vår stallänga med vitkalkade väggar, original stallfönster, nya stora glaspartier för ljusinsläpp, betonggolv och vita brädtak har vi skapat en miljö där vi vill att det minimalistiska ska möta det genuina och personliga i en perfekt harmoni.

Magiskt fin gård och festlokal!!! Vi hade turen att få gifta oss i flyghangaren en liten bit bort från gården och sedan ha festen på Holmanäs och vi kunde inte ha valt en finare lokal! All kontakt med Emma har fungerat så bra och hon är en idéspruta av dess like och har väldigt bra smak för detaljer och vad som är enkelt men snyggt. Kan varmt rekommendera Emma och Holmanäs!!!! Fredrik & Victoria

Festlokalen består av en generös entré med avhängningsmöjligheter, en festsal som ger möjlighet att duka utifrån era behov och önskemål, ett bar- & loungerum som ger ännu fler möjligheter till umgänge, ett fullutrustat restaurangkök med allt en cateringfirma behöver samt toalettrum. I direkt anslutning till festlokalen finns en terrass som inbjuder till mingel med underbar kvällssol som lyser över takåsarna. Hos oss har ni tillgång till lokalen under 3 dagar och i hyran ingår det mesta. 

För att ni ska få maximalt inflytande så ordnar ni själv mat & dryck. Vi bistår gärna med våra rekommendationer och vår kunskap för att underlätta för er.

Holmanäs, vilken underbar plats! Vi kunde inte ha önskat oss en bättre lokal för vår bröllopsfest! Själva festlokalen är ljus och stilren vilket gör att man dekorera precis enligt egna önskemål. Plus i kanten för den fina baren som ligger i ett separat rum, och den fantastiska utsikten över vackra Söderslätt. Den mysiga innergården är perfekt för mingel. Emma som driver Holmanäs är engagerad, alltid tillgänglig och svarar på alla frågor som dyker upp längs vägen. Lina Andersson & Felix Cronholm

På Holmanäs erbjuder vi även övernattning, för några eller de flesta, under 2020 står våra 15 dubbelrum klara.
För visning & förfrågan, vänligen kontakta oss på info@holmanas.se.

Nedan företag huserar också på Holmanäs:

dahliavanner.se